Thema-bijeenkomst Wet Bibob 21 februari a.s.

 

Wanneer u een exploitatievergunning aanvraagt of vernieuwt, start de Kansspelautoriteit met een uitvoerig screeningsproces van u en uw bedrijf. Een proces van belang, dat tevens vele facetten kent én daardoor ook bij ondernemers regelmatig vragen oproept. Dat screeningsproces wordt volgens de vereisten en mogelijkheden van de Wet Bibob gevolgd. De Wet Bibob heeft daarmee dan ook een grote impact op de speelautomatensector. Wilt u weten wat een ‘zaksam’ is en wat voor invloed dit kan hebben op uw aanvraag? Of wilt u meer weten over de Wet Bibob? Kom dan op 21 februari naar onze themabijeenkomst!

 

Themabijeenkomst Wet Bibob 21 februari 2018

Om u meer inzicht in de wet én het screeningsproces van de Kansspelautoriteit te verschaffen, organiseert VAN Kansspelen in samenwerking met de Kansspelautoriteit op woensdag 21 februari aanstaande een themabijeenkomst over de Wet Bibob. Zo willen we u meenemen in de ins en outs van de wet, het screeningsproces en allerlei facetten die samenhangen met de aanvraag van een exploitatievergunning. Een informatieve, maar vooral ook interactieve bijeenkomst! De heer Kneppelhout van de Kansspelautoriteit neemt u deze dag mee in dit boeiende onderwerp. Naast dat u veel informatie krijgt, is er ook voldoende ruimte voor vragen en discussie.

 

Voor wie is de bijeenkomst bedoeld?

De bijeenkomst is bedoeld voor alle leden van VAN Kansspelen én alle organisaties die in de speelautomaten-sector actief zijn. Het is een bijeenkomst voor iedereen die zich in de (speelautomaten)sector bezighoudt met de aanvraag van een exploitatievergunning of waar het screeningsproces van de Kansspelautoriteit betrekking op heeft. Als CEO, CFO, aandeelhouder, financieel medewerker of simpelweg aanvrager van de exploitatievergunning bent u van harte welkom! Kent u nog organisaties in de sector waarvoor deze bijeenkomst ook interessant is? Informeer hen dan s.v.p. over deze bijeenkomst!

 

Het programma

U bent vanaf 10.30 uur van harte welkom. We zullen snel starten met het programma:

11.15 uur                            Start algemene presentatie door Lucas Kneppelhout (Kansspelautoriteit)

12.30 uur                            Lunch

13.30 uur                            Start interactief gedeelte: discussie, uitwerking cases en ruimte voor vragen over uw eigen situatie

16.00 uur                            Sluiting en borrel

 

Waar is de bijeenkomst?

De bijeenkomst is bij Boerderij Mereveld, Mereveldseweg 9 in Utrecht.

 

Vol = Vol

Er geldt een maximum van 70 personen voor de bijeenkomst. Geef u dan ook snel op!

 

Hoe meld ik mij aan?

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan mail@vaninfo.nl met als onderwerp ‘aanmelding bijeenkomst Wet Bibob’. Geeft u daarbij aan met hoeveel personen u wenst te komen, wie zich voor de bijeenkomst aanmelden, welke organisatie zij werken en wat hun functie is.