Algemeen secretaris Sanne Muijser neemt afscheid van VAN Kansspelen

15 september 2023

Na ruim tien jaar algemeen secretaris van VAN Kansspelen te zijn geweest, verlaat Sanne Muijser de brancheorganisatie om een nieuwe uitdaging aan te gaan als directeur bij de Koninklijke Boekverkopersbond. Met grote dankbaarheid neemt de brancheorganisatie afscheid van Sanne.

Per 1 oktober aanstaande maakt Sanne de overstap naar zijn nieuwe functie bij de Koninklijke Boekverkopersbond. Met het aantreden van Henry Meijdam en de komst van directeur Daan Keij dit voorjaar is de brancheorganisatie verder versterkt.

Tien dynamische jaren

“De afgelopen tien jaar zijn voorbij gevlogen. Never a dull moment. Niet alleen in het Nederlandse speelveld, maar ook binnen de Europese Context van Euromat, waar ik als bestuurder lang betrokken ben geweest, heeft er heel veel gespeeld. We hebben goede relaties opgebouwd met de overheid en andere stakeholders, de speelautomatensector staat op de kaart. Als brancheorganisatie hebben we de komst van de Wet Kansspelen op Afstand, die ook veel invloed had op de speelautomatensector, begeleid. En in de coronaperiode is gebleken hoe veerkrachtig de sector is. Ik kijk terug op een prettige en dynamische periode en wil iedereen binnen en buiten de vereniging hartelijk danken voor de samenwerking”, aldus Sanne Muijser.

Reactie Henry Meijdam, voorzitter VAN Kansspelen

“Namens het bestuur dank ik Sanne hartelijk voor zijn werk als algemeen secretaris in de afgelopen jaren. Voor zowel leden als externe relaties was hij een aanspreekpunt van onze vereniging. Sanne heeft een waardevolle bijdrage geleverd, niet in de laatste plaats rond complexe dossiers als de invoering van de Wet Kansspelen op Afstand, de coronacrisis en de totstandkoming van de reclamecode kansspelen. Tegelijk hebben we er natuurlijk begrip voor dat hij, na zich een mooie periode van tien jaar voor onze vereniging verdienstelijk te hebben gemaakt, nu voor een nieuwe uitdaging kiest. Wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie!

Op 15 november aanstaande zal Sanne aansluitend op de Algemene Ledenvergadering nog langskomen om afscheid te nemen van de leden.”

Reactie Daan Keij, directeur VAN Kansspelen

“Ook vanuit het verenigingsbureau bedanken wij Sanne voor de samenwerking. Met zijn vertrek moeten we helaas afscheid nemen van een collega die door de jaren heen heel wat kennis heeft opgebouwd over de branche. Die gaan we missen en dat geldt ook voor zijn aandeel in de prettige informele dynamiek binnen het team. Dat neemt niet weg dat we hem (en ook de Koninklijke Boekverkopersbond) natuurlijk hartelijk feliciteren met deze mooie stap en alle goeds wensen. We verliezen elkaar zeker niet uit het oog, want in ieder geval binnen MKB Nederland en vast ook daarbuiten, zullen we elkaar ongetwijfeld geregeld blijven zien en spreken.”