Amusementscentra en horeca weer open

Vanavond (25 januari) heeft het kabinet aangekondigd dat de amusementscentra en horeca weer open mogen per woensdag 26 januari 05:00 uur. VAN Kansspelen is blij dat onze leden weer kunnen ondernemen, al is het vooralsnog met beperkte openingstijden.

Weer een gokje wagen vanaf 26 januari
Amusementscentra en horeca mogen weer gasten ontvangen vanaf woensdag 26 januari. Tussen 05:00 uur en 22:00 uur kunnen gasten weer gebruik maken van de speelautomaten van onze leden. VAN Kansspelen is hier blij mee, niet alleen omdat onze leden weer kunnen ondernemen, maar ook om illegaliteit en kansspelverslaving (als gevolg van gebruikmaking van illegale kansspelen) tegen te gaan. Onze leden hopen hun gasten weer te mogen begroeten de komende periode.

Streng coronaprotocol voor een veilig bezoek
Onze leden met een amusementscentrum werken sinds het voorjaar van 2020 met een streng branchebreed coronaprotocol. In dit coronaprotocol is uitgebreid uitgewerkt hoe een casinobezoek veilig kan verlopen. Ook wordt het coronatoegangsbewijs gecontroleerd om toegang te krijgen tot het amusementscentrum.