In memoriam: Paul Niezing

4 juni 2019

Onlangs bereikte ons het trieste bericht dat oud-lid Paul Niezing is overleden. De heer Niezing was gedurende vele jaren lid van VAN Kansspelen en zette zich daarbij ook in bij vele werkgroepen én was vele jaren lid van het sectiebestuur van Exploitanten in de Horeca.

 

‘Flipperkoning’ van Delft

Paul Niezing komt in zijn studententijd in Delft in aanraking met flipperkasten. Nadat hij een aantal keren zijn flipperkasten uitleent, start hij een bedrijf op die flipperkasten plaatst en exploiteert in café’s en op andere plekken. Later komen hier speelautomaten bij, waarna Paul Niezing lid wordt van VAN Kansspelen. In 2017 interviewt het AD hem uitgebreid over zijn band met flipperkasten en de achtergronden van zijn bedrijf.

 

Betrokken lid

Als lid van de sectie Exploitanten in de Horeca (SEH) toont de heer Niezing zich een betrokken lid. Hij wordt actief in verschillende werkgroepen en neemt later plaats in het sectiebestuur. Hij stopt met het bestuurslidmaatschap in 2014 en richt zich vanaf dat moment op zijn café Willie Wort in Delft.

 

Met dankbaarheid kijken we terug op de betrokkenheid van Paul Niezing en zijn vele bijdragen aan onze vereniging en de sectie Exploitanten in de Horeca in het bijzonder. Wij wensen zijn familie en andere naasten veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.