Nog steeds plaatsen vrij voor de SEH-dag op 25 september!

20 september 2019

Op woensdag 25 september 2019 organiseert VAN Kansspelen een ochtend voor exploitanten van speelautomaten in de horeca. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij. Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dat dan snel! Leden én niet leden zijn welkom!

 

De wereld van kansspelen is in beweging. Nieuwe wetgeving, een nieuw kanaal, maar ook meer aandacht voor verslavingspreventie. Ook voor de exploitatie in de horeca gaan de ontwikkelingen snel. De Kansspelautoriteit heeft aangegeven de Leidraad Zorgplicht in de toekomst ook op de exploitatie in de horeca te willen richten. En op het gebied van gemeentelijke vergunningen staat de wereld ook niet stil. Genoeg om het over te hebben, mogen wij u op 25 september verwelkomen?

 

Wat kunt u die dag verwachten?

Het programma voor de dag is als volgt:

 

Vanaf 10:00 uur          ontvangst met koffie en thee

Vanaf 10:30 uur          openingswoord door voorzitter VAN Kansspelen

Presentatie ontwikkelingen exploitatie in de horeca

Presentatie door Henny Janssen (specialist gemeentelijke vergunningen) over ontwikkelingen vergunningen horecaexploitatie

Paneldiscussie toekomst exploitatie in de horeca

Afsluiting en lunch (vanaf circa 12:45 uur)

 

Tijdens de ochtend is veel aandacht voor allerlei ontwikkelingen. We nemen u graag mee in verschillende actualiteiten. Ook hebben we extra aandacht voor gemeentelijke vergunningen. Een onderwerp dat steeds meer aan belang wint in de horecaexploitatie. Specialist Henny Janssen, van het Adviesburo Horecavergunningen, informeert u over allerlei ontwikkelingen en beantwoordt uw vragen op dit gebied.

We sluiten de ochtend af met een paneldiscussie over de toekomst van de exploitatie in de horeca. Aan de hand van verschillende stellingen bespreken we allerlei thema’s. Ook het publiek wordt van harte uitgenodigd te participeren in de discussies. Na de ochtend wordt u een lunch aangeboden.

 

Wilt u erbij zijn? (graag aanmelden)

Stuur dan een mail aan mail@vaninfo.nl en geef aan namens welke organisatie u aanwezig bent en met hoeveel personen. Ook niet-leden die actief zijn op het gebied van exploitatie in de horeca zijn van harte uitgenodigd.

 

Locatie

De locatie is Hotel Van der Valk te Tiel.