Terugblik ledenconferentie (ALV en productpresentatie) 14 november jl.

20 november 2018

Op woensdag 14 november jongstleden hield VAN Kansspelen haar ledenconferentie: de Algemene Ledenvergadering én de productpresentatie. Met bijna 200 bezoekers, 19 exposanten en twee lezingen, was het een geslaagde dag.

 

 

 

Terugblik Algemene Ledenvergadering

In een goed bezochte ledenvergadering werd op constructieve wijze met het bestuur van gedachten gewisseld over het beleid van de vereniging en de plannen voor volgend jaar. De leden gingen akkoord met de door het bestuur voorgestelde begroting. De Kascommissie werd versterkt met de toevoeging van Armand Böhr (Löwenplay), die door de leden als commissielid werd benoemd.

 

Verschillende actualiteiten passeerden de revue en werd vooruitgeblikt op de lobby en communicatie voor volgend jaar. Ook nam het bestuur mee in de uitgevoerde activiteiten de afgelopen periode. Een aantal leden had waardevolle opmerkingen voor het bestuur, die het bestuur zal verwerken in haar plannen en acties.

 

Tevens meldde de voorzitter het feit dat hij is gekandideerd, namens het VVD district Den Haag, voor een zetel in de Eerste Kamer. In december aanstaande verwacht hij daar verder uitsluitsel over te krijgen.

 

Productpresentatie en lezingen

Groter dan ooit werd de productpresentatie dit jaar in twee zalen gehouden. Uiteindelijk hebben 19 standhouders zich aangemeld om op de productpresentatie te exposeren. Naast een keur aan nieuwe typen speelautomaten, waren er onder andere ook toeleverende bedrijven met producten en diensten als beveiliging, betaalsystemen en zitmeubels. De grote opkomst van leden en bezoekers bewijst nog eens temeer de meerwaarde van deze expositie.

 

 

Naast de productpresentatie waren er ook een tweetal lezingen. Eén door advocaat Cornelis van der Sluis, advocaat van Ten Holter Noordam over schaarse vergunningen en één door Boris van der Ven en Jan-Johan Belderok over innovatie in de gaming industrie. Beide lezingen werden drukbezocht en ook in beide lezingen was er een geanimeerde discussie tussen publiek en sprekers.

 

Na afloop van de dag konden aanwezigen (mits aangemeld) genieten van een maaltijd. Wij danken een ieder voor zijn of haar aanwezigheid en alle betrokkenen voor hun getoonde inzet!

 

Foto’s: Ronald van der Horst.