Save the date: themabijeenkomst Wet Bibob 21 februari a.s.

 

Op 21 februari organiseert VAN Kansspelen in samenwerking met de Kansspelautoriteit een informatieve sessie over de Wet Bibob. In deze sessie leert u meer over de wet, het aanvraagproces van een exploitatievergunning en allerhande zaken die hiermee samenhangen.

Na de eerdere succesvolle presentatie van de Kansspelautoriteit op de Algemene Ledenvergadering van afgelopen november, wordt een themabijeenkomst georganiseerd om dieper op een belangrijk onderwerp binnen de kansspelsector in te gaan: de Wet Bibob. De Wet Bibob wordt gehanteerd bij het aanvragen van een exploitatievergunning.

Tijdens een informatieve en interactieve sessie willen we u samen met de Kansspelautoriteit meenemen in dit belangrijke facet binnen de branche. De heer Kneppelhout van de Kansspelautoriteit brengt u bij met de ins en outs van deze wet, hoe deze wet in de praktijk wordt gebruikt en gaat aan de hand van een aantal casussen met u in gesprek/discussie.

De bijeenkomst zal op 21 februari van 11 tot 16 uur worden gehouden te Utrecht. Nadere informatie wordt u binnenkort op deze site bekendgemaakt. Save the date dus!