Nieuwsberichten

Ledenbericht verschijnt iets later dan u van ons gewend bent

8 november 2016

In verband met de voorbereidingen voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) en productpresentatie aanstaande woensdag, verschijnt ons ledenbericht iets later dan u gewend bent. Aanstaande maandag sturen we de lezers van het ledenbericht een uitgebreide versie, waarin u meer kunt lezen over de productpresentatie en ALV.

VAN Kansspelen spreekt voor Kamercommissie Justitie & Veiligheid

27 september 2018

Op een door MKB-Nederland georganiseerde bijeenkomst afgelopen dinsdag sprak VAN-voorzitter Frits Huffnagel voor de Vaste Kamercommissie Justitie en Veiligheid. In zijn betoog uitte de voorzitter zijn verontwaardiging over de dit jaar ingevoerde (tijdelijke) verhoging van de kansspelbelasting en brak hij een lans voor wettelijke mogelijkheden voor innovatie en inflatiecorrectie in de sector. Lees meer

Heeft u de uitvraag branchegegevens al ingevuld? Doe mee!

17 september 2018

Heeft u als lid van VAN Kansspelen de uitvraag branchegegevens al ingevuld? In vijftien tot twintig minuten kunt u deze vragenlijst invullen. U kunt daarmee de lobby van de sector verder versterken. Tot en met 29 september kunt u meedoen. Doet u mee?

Lees meer

Doe mee met de uitvraag branchegegevens!

20 augustus 2018

Bent u lid van VAN Kansspelen? Doet u dan ook mee aan de uitvraag branchegegevens? In de Algemene Ledenvergadering van afgelopen maart spraken de leden zich uit voor een onderzoek naar gegevens over de speelautomatensector. Vanaf vandaag kunt u meedoen! Wat is dit onderzoek en hoe gaat dit in zijn werk? En waarom is het van groot belang dat u meedoet? In dit bericht leggen wij dat graag aan u uit. Lees meer

In memoriam: Henri Krijnen

15 augustus 2018

 

Onlangs bereikte ons het bericht dat lid van het eerste uur Henri Krijnen (71) op 5 augustus jl. in New Jersey, Verenigde Staten is overleden. Henri was samen met zijn broer Joe Krijnen eigenaar van Krijco en met het bedrijf een actief lid van VAN Kansspelen. De uitvaart heeft in besloten kring plaatsgevonden. Lees meer

Meldt u aan voor de productpresentatie op 14 november in Boerderij Mereveld

Op woensdag 14 november aanstaande is het weer zover: de jaarlijkse productpresentatie van de brancheorganisatie VAN Kansspelen. Die dag komen veel ondernemers uit de speelautomatensector bijeen voor de Algemene Ledenvergadering én kunnen zij zich daarna laten informeren over de nieuwste producten en trends op het gebied van speelautomaten en toebehoren.

Ook zal de dag verder aangekleed worden (ALV VAN Kansspelen, lezing, activiteit, etc. ). T.z.t. informeren wij u daarover.

Bent u ook (weer) aanwezig met een presentatie en uw producten? De productpresentatie wordt gehouden in Boerderij Mereveld in Utrecht, een prachtig centraal gelegen locatie.

Heeft u interesse om deze dag aanwezig te zijn met een stand/presentatie? Meldt u dan aan via dit aanmeldingsformulier.